#Atomicchat: Ihirangi I Hangaia e te Kaiwhakamahi

Depositphotos 7636349 s

Ki te koe whai mai i runga i Twitter, he wa tino pai ta maatau korerorero korerorero me nga taangata o Atomic Reach e korero ana mo te Ihirangi Kua Hangaia e te Kaiwhakamahi (UGC). Anei nga korero nui me nga waahanga matua mai i #AtomicChat korerorero Twitter, manaaki ia po o te Mane i te 9pm EST / 8pm CST / 6pm PST. A pee i @Atomic_Reach mo o whakahoutanga korero hokohoko katoa!

Poto mo ihirangi hangaia e te kaiwhakamahi, UGC te kupu e whakamahia ana hei whakaahua i nga momo ihirangi penei i te riipene whakaata, blog, pou korero, whakaahua mamati, konae oro, me etahi atu momo papaaho i hangaia e nga kaihoko, kaiwhakamahi mutunga ranei o te punaha ipurangi, ratonga ranei e waatea ana ki etahi atu nga kaihoko me nga kaiwhakamahi mutunga. Ko nga korero kua hangaia e nga Kaiwhakamahi e kiia ana ko consumer generatedmedia (CGM). Paetukutuku

Ngā mihi ki Tae Atomo mo tetahi atu waahi angitu!

AtomicChat-Kaiwhakamahi-Whakatipuhia-Ihirangi

He aha koutou whakaaro?

Whakamahia ai e tenei pae i te Akismet hei whakaiti i te mokowhiti. Akohia te tukatuka o to raraunga korero.